Strandpaviljoen Caricole koos eind 2017 voor 150 FSC100% cloeziana palen van 8,0m kopmaat 25cm als onder fundering. Het langst bestaande paviljoen aan de Zeeuws-Vlaamsche kust onderging een make over en is nu ‘s winters ook open.

Hier is Cloeziana geleverd voor de onder fundering van Beachclub Cadzand, ARCAS Archtecture & Urbanism ontwierp dit markante gebouw. Duurzaamheid stond in dit project voorop. Er werd gekozen voor 125 stuks FSC100% cloeziana palen in de kopdiameter 25cm en 8 meter lang.

No less than 48 kilometres of environmentally-certified tree trunks are on their way to Denmark from South Africa.

Begin dit jaar leverden Wood Solutions 250 palen 8,0m kop 26/28cm aan de firma Foreco voor project Blaricum. Het eind resultaat is schitterend geworden.

Direct aan het Oldambtmeer, op het eiland Falster in woongebied Het Riet, is door rutgergietema.com en VDP Architecten een uniek project ontwikkeld.
Deel twee van dit fantastisch project verloopt voorspoedig! Ook hier was Reggehout de leverancier van onze 100% FSC® certificeerde cloeziana palen. Hier werden 500 palen kop 17 en 19cm van 6,0 – 8,0m geleverd. Wij zijn trots op dit mooie project.
Wood Solutions heeft samen met Reggehout een mooi project schotten en ronde palen geleverd wat zojuist is afgerond.
Wood Solutions heeft zojuist prachtige cloeziana tentpalen geleverd voor een buitenlands project. De Palen zijn toegepast als ondersteunde functie voor het stretch (rekbaar) doek.
Wood Solutions heeft in samenwerking met Margadant Wood Pty Ltd een knap staaltje werk afgeleverd!
In samenwerking met de Deense firma Tracer werkt Wood solutions aan dit prestigieuze project.
Wood Solutions heeft FSC®100% cloeziana aanmeer palen geleverd in de Marina haven in Herkingen. De palen zijn 10,0m lang met een kopdiameter van 29cm en voorzien van viervlakkige punt.
Samen met partner Reggehout realiseert Wood Solutions een knap staaltje werk! Ruim 1200 FSC®100% cloeziana worden voor dit project gebruikt.
In opdracht Foreco/IJreka speeltoestellen heeft Wood Solutions cloeziana palen geleverd voor een hangbrug gebouwd uit een combinatie van Cloeziana en Robinia op “Het Nieuwe Schoolplein” te Amsterdam.
Eind 2017 is het project “indoor Speeljungle de Leistert” opgeleverd. Voor dit project heeft Wood solutions cloeziana palen geleverd voor een heuse uitkijktoren, IJreka heeft de ideeën, tekeningen en de bouw hiervoor voor zijn rekening genomen.
Dit mooie project werd gebouwd door Mamm’out BVBA uit België, Dit avonturen parcours staat op de Hoge Rielen in België. Gekozen werd er voor FSC®100% cloeziana palen als hoekpalen om het parcours te dragen.

Wederom om mooi project van Reggehout Goor in combinatie met Wood Solutions: project parcours Dragonfly te Zutendaal. Er werd een 100 meter lang spectaculair pad aangelegd dat uitmondt in een 10 meter hoge toren boven de vijver.

Het pad is volledig in hout met hangbruggen, beveiligd met netten. Gekozen werd er voor FSC®100% cloeziana palen om dit pad te dragen.

Renovatie 5 kilometer oeverbeschoeiing met FSC®100% cloeziana en Paniculata kopmaat 13cm (12 -14cm) 3,5m.
Tevreden klant en leverancier!

Het is al even geleden dat dit project werd gerealiseerd maar dat maakt ons niet minder trots. Project werd in samenwerking met de Foreco Dalfsen, zusterbedrijf IJreka en eind opdrachtgever Sportpunt gerealiseerd.
Wood Solutions is trots een aandeel te hebben bij het project Bergsche Plassen in Rotterdam. Er werd samen met één van onze distributeurs, de firma Reggehout uit Goor FSC®100% cloeziana geleverd van 9,0m & 10,0m lang om deze brug te kunnen dragen.
Wood Solutions heeft weer een bijdrage geleverd aan een mooi project in Een (Groningen).
In samenwerking met de firma Foreco heeft Wood Solutions weer een mooie bijdrage geleverd aan het project “ Loonsche land te Efteling “ wat 31 mei 2017 haar deuren opent.
Wood Solutions heeft FSC®100% cloeziana palen geleverd voor de renovatie en opbouw van nieuwe steigers aan de Foppenplas, Midden Delftland. We zijn weer trots op het resultaat!
Wood Solutions realiseert met één van onze wel gerespecteerde distributeurs, de Foreco & Ijreka in Dalfsen, Krinkels de landschapsaannemer een cloeziana Avonturenberg in België